Xarxa Clau - Hospitalet de Llobregat

Notícies

El passat 9 d'octubre, les mares i pares que ja són voluntaris del projecte Xarxa Clau de l'AMPA de l'escola Busquests i Punset van celebrar una trobada on s'hi van sumar altres companys i companyes, com les mares i pares d'infants de P3. La reunió va ser molt profitosa i va servir per començar a confeccionar la "graella del voluntariat" per planificar les actuacions a posar en marxa.

El projecte Xarxa Clau: famílies per a l'èxit educatiu es va presentar amb un gran èxit a l'Hospitalet de Llobregat en una jornada celebrada el 23 de novembre de 2013. El catedràtic de la Universitat de Barcelona, Ramón Flecha, va explicar les actuacions que pares i mares podem impulsar a les escoles en benefici de tot l'alumnat.

Si voleu formar part de les famílies que ja desenvolupen actuacions d'èxit només us heu de posar en contacte amb nosaltres per correu a lhprojecteclau@fapac.cat. L'únic requisit és tenir moltes ganes per contribuir a l'èxit educatiu.

Al llarg de la primera meitat del 2014 s'ha consolidat la Xarxa CLAU famílies per a l’Èxit Educatiu en tots els districtes de la ciutat. Gairebé 40 mares i pares i 18 AMPA s’han trobat per conèixer més el projecte i les actuacions d’èxit educatiu que es poden impulsar a les escoles.

AMPA QUE FORMEN PART

ACTUACIONS A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

12/06/2014: Formació de Famílies a l'espai Can Riera. Més informació

RECURSOS A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

RECURSOS

Si voleu accedir a material, bibliografia, enllaços d'interès, etc. relacionats amb el projecte en general entreu a Espai Recursos