Xarxa Clau Cambrils

 

JORNADES: La presentacío del projecte al territori    
Jornada de presentació del projecte Xarxa Clau a Cambrils    

El projecte Xarxa Clau: famílies per a l'èxit educatiu es va presentar amb èxit a Cambrils en una jornada celebrada el 13 de novembre de 2014. La professora del Departament de Pedagogia de la URV, Carme García Yeste, investigadora del CREA i responsable de l’equip de comunitats d’aprenentatge del Camp de Tarragona, va donar a conèixer els resultats de les actuacions educatives d'èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED(2006-2011). 

 
 
Per la seva banda, la tècnica territorial de la FaPaC, Tere Franch, va explicar com es poden aplicar aquestes actuacions d'èxit des de l'àmbit de les famílies. Finalment, Cassia Bothello, membre de l'AMPA CEIP Cambrils, va explicar als assistents quina ha estat la seva experiència en la implementació d'aquestes actuacions. A la jornada hi van assistir més de 40 persones que van valorar molt positivament la trobada i el projecte.
 
 
Sessió de formació sobre el pla d'èxit educatiu    
Representants de set AMPA de centres educatius del municipi van participar a la sessió formativa sobre el pla d'èxit educatiu que es va celebrar el 15 de maig de 2015 a una sala de l'Estudi. La formació va servir per presentar la guia Xarxa clau, per treballar el pla d'èxit educatiu, i per resoldre els dubtes de les AMPA i famílies.    

ESCOLA DE PARES: Material formatiu d'interès

   

Activitat Formativa Escola la Bòbila Dir No

> Activitat Formativa Les pors infantils Escola La Marinada

> Com pensem el pas de primària a secundària

 

> La relació entre els germans i la gestió

 

RECULL PREMSA: Ressò mediàtic del projecte

   

L’Ajuntament signa un conveni amb la FAPAC per dinamitzar la comunitat educativa (revista Cambrils)

Es presenta el projecte Xarxa Clau per assolir l'èxit educatiu de l'alumnat (revista Cambrils)

S'engega l’Escola de Pares i Mares de Cambrils (revista Cambrils)

 

 

   

 

Descarregueu: Resum Jornada Xarxa Clau Cambrils (15/05/2015)