GUIA XARXA CLAU

La Guia Xarxa Clau: Famílies per a l’Èxit Educatiu és una eina senzilla, dissenyada per acompanyar-vos a les AMPA i a les famílies en els primers passos per a posar en marxa actuacions d’èxit educatiu.

Aquest Guia comprèn:

Un  breu apartat sobre la nostra proposta d’èxit educatiu, com a Xarxa Clau Fapac, que es fonamenta en amplies bases científiques reconegudes internacionalment.

Una explicació del projecte Xarxa Clau, amb els objectius i la metodologia.

Una secció amb informació pràctica per a les AMPA que s’incorporen al projecte, amb eines per a dissenyar el seu Pla d’èxit educatiu i les seves actuacions d’èxit en funció de les seves necessitats, potencialitats i recursos.

I una breu bibliografia on podeu trobar material, tant pràctic com teòric.

Descarregar la guia en format PDF

PROPOSTES:

Podeu llegir aquesta Guia en família, organitzar grups per treballar-la a la vostra AMPA, convocar un grup de lectura amb les famílies interessades, per exemple, per començar a compartir idees seguint algunes notes d’aplicació pràctica inicials.

També podeu sol·licitar una visita de la Tècnica Executiva del Projecte Xarxa Clau Catalunya 2015-2020, perquè us presenti directament la guia i us orienti sobre com podeu implementar el projecte en una reunió amb les famílies de la vostra AMPA.

Qualsevol comentari o aportació que ens vulgueu fer arribar serà benvingut.