FAPAC

El Pujalet

EL PUJALET ( Revista de el CEIP El Sol i La Lluna )   Llibre moven pàgines


El Pujalet, es una revista d’informació general sobre les activitats escolars del centre.

El nom prové del topònim històric de El Pujol, on s’edificarà la nostra nova escola.

      

Neix junt amb la nova escola , El CEIP El Sol i La lluna i amb la seva Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA).

Es publica de forma bimensual i consta de unes 20 pagines.

El tiratge actual és de 150 exemplars, que es reparteix entre les famílies del centre escolar. Progressivament, i conforme el nombre de alumnes vagi creixent, probablement anirà augmentant el nombre d'exemplars i pot ser també el nombre de pàgines.

Vol ser una publicació entretinguda i un punt de trobada bimensual per a tots els membres de la comunitat educativa.

Consta de diferents apartats fixes, com poden ser els resums de l’acta de reunions de la junta i de les diferents comissions que conformen l’Associació. La publicació dels treballs o les sortides que realitzen els nens i nenes de l’escola.

Conté alguns entreteniments, com poden ser el conte infantil o la recepta de cuina.

També publica les col·laboracions de articles de diferents professionals ( La Ludoteca, educació, salut, pediatria, etc.)

L’arrelament amb la vila, porta a donar a conèixer amb cada número una entitat del nostre entorn. Les festes tradicionals del calendari o una mostra curiosa sobre l’història del municipi.

Així també, posa un petit gra de sorra, amb el racó per a les ONG’s amb les diferents campanyes solidaries, que es porten a terme dins la nostra escola.

Les persones que formen l’equip de el Consell Redactor, volen convidar-vos a aportar el vostre punt de vista sobre la configuració de la revista.


FAPAC. Tots els drets reservats