Presentació

LA 6a EDICIÓ DELS PREMIS FaPaC JA ÉS AQUÍ!
 
La FaPaC convoca per sisè any consecutiu els PREMIS FaPaC per premiar les accions educatives i participatives que impulsen les AMPA i promoure el seu intercanvi. En moltes associacions i escoles es duen a terme experiències molt valuoses que, a més de ser útils i enriquidores, poden servir de model per a altres AMPA, famílies, i per a altres centres educatius. Molt sovint, aquesta dedicació i projectes no són prou reconeguts com es mereixen, per això l'existència d'aquests guardons.
 
Aquest any 2018 novament volem posar en valor i reconèixer públicament l'ampli ventall de projectes que desenvolupeu les AMPA del país. Donar visibilitat a la nostra activitat suposa també una oportunitat per compartir experiències i bones pràctiques, i aprendre uns dels altres.
 
La 6a edició dels PREMIS FaPaC reconeixen les actuacions impulsades des de les AMPA i centres educatius durant el curs 2016-2017, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes. Els objectius dels projectes s'han d'adreçar a la millora en les relacions entre la comunitat educativa, l'educació en els valors, la dinamització de les AMPA o qualsevol altre que pugui ser considerat d'interès. No es tracta que siguin projectes molt ambiciosos, simplement hauran de tenir com a objectiu el foment de l'educació, la participació o la millora de l'ensenyament.
 
PARTICIPEU, ENVIEU EL VOSTRE PROJECTE FINS EL 15 DE MARÇ!
 

US ANIMEM A TOTES LES AMPA A PARTICIPAR-HI!