PRESENTACIÓ

ELS PREMIS FaPaC ARRIBEN A LA 5a EDICIÓ

 

La FaPaC convoca els PREMIS FaPaC per reconèixer l'activitat i els projectes impulsats per les AMPA d'arreu de Catalunya. El nostre objectiu és posar en valor i fer visible públicament la feina que desenvolupen les AMPA a les escoles per la bona marxa de l'educació. Moltes vegades, aquesta tasca no està prou reconeguda ni considerada. És per això, que aquests guardons són necessaris i estem molt orgullosos que hagin arribat ja a la cinquena edició.

Els guardons suposen també una oportunitat perquè les AMPA dels territoris puguin compartir projectes concrets, experiències i bones pràctiques i, d'aquesta manera, aprendre del que fan altres associacions tot i ser d'altres territoris. 

La 5a edició dels PREMIS FaPaC reconeixen les actuacions impulsades des de les AMPA i centres educatius durant el curs 2015-2016, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes. Tots els projectes han de tenir com a finalitat la millora en les relacions entre la comunitat educativa, l'educació en els valors, la dinamització de les AMPA o qualsevol altre que pugui ser considerat d'interès.
 
No es tracta que siguin grans projecte o molt ambiciosos. Simplement, hauran de tenir com a objectiu el foment de l'educació, la participació o la millora de l'ensenyament.
 
PARTICIPA AMPA!                               FEM VISIBLE ELS NOSTRES PROJECTES