FAPAC


Benvinguts a la AMPApèdia, l'enciclopèdia lliure de la FaPaC


Aquest és un projecte col·lectiu destinat a construir una base de coneixement útil per al moviment associatiu dels pares i mares dels alumnes. Esperem que us sigui útil per a les vostres consultes i, si pot ser, esperem que hi afegiu també les vostres aportacions.

Per crear nou contingut heu de registrar-vos a la web, i després aneu aquí.

Per a qualsevol dubte consulteu l'ajuda.

Animeu-vos a crear un article sobre la història de la vostra AMPA o el vostre centre educatiu. També podeu fer un article sobre algun coneixement que teniu.


Nota: La FaPaC no se'n fa responsable de la veracitat dels continguts dels articles creats. Si trobeu alguna cosa incorrecta o difamatòria, sisplau fes-nos-ho saber per rectificar-ho.


 

Categories

Pàgina Aleatòria

Despesa

Una despesa es una quantitat de dineres utilitzada per fer una activitat de l'associació però que no afegeix cap nou valor per a l'entitat. Exemples de despeses: pagament de fotocòpies, salaris de monitors, compra de begudes per a una festa, pagament a una enitat externa perquè ens gestioni una activitat, etc.

Biografia Aleatòria

Huertas Claveria, Josep Maria

Josep Maria Huertas Claveria ( Barcelona 1939 - íd. 2007 ) fou un periodista català.

Biografia

Neix el 24 de novembre de 1939 al barri de Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. El 1963 comença a estudiar periodisme. Debuta a Signo i, després, a El Correo Catalán.

Història Aleatòria


CEIP Les Pruneres (Martorelles, Vallès Oriental)

Les Pruneres neix el curs 1.992-1.993 a partir de la segregació del Simeó Rabasa, única escola existent a Martorelles fins aquell moment.
Va constituir-se en tres edificis escampats pel municipi: Parvulari a la Masia de Can Carrancà, Cicle Inicial de Primària a l'Edifici conegut com "Enanitos" i la resta a l'Edifici Montserrat.
El curs següent, 1.993-1.994 va agrupar-se tothom a l'actual edifici.


FAPAC. Tots els drets reservats