FAPAC


Benvinguts a la AMPApèdia, l'enciclopèdia lliure de la FaPaC


Aquest és un projecte col·lectiu destinat a construir una base de coneixement útil per al moviment associatiu dels pares i mares dels alumnes. Esperem que us sigui útil per a les vostres consultes i, si pot ser, esperem que hi afegiu també les vostres aportacions.

Per crear nou contingut heu de registrar-vos a la web, i després aneu aquí.

Per a qualsevol dubte consulteu l'ajuda.

Animeu-vos a crear un article sobre la història de la vostra AMPA o el vostre centre educatiu. També podeu fer un article sobre algun coneixement que teniu.


Nota: La FaPaC no se'n fa responsable de la veracitat dels continguts dels articles creats. Si trobeu alguna cosa incorrecta o difamatòria, sisplau fes-nos-ho saber per rectificar-ho.


 

Categories

Pàgina Aleatòria

Impost de societats

Què grava?

L’impost sobre societats grava els ingressos que obtenen les empreses i altres entitats jurídiques, com ara les associacions.

Qui l’ha de pagar?

Totes les empreses i entitats jurídiques, si generen ingressos per la seva activitats econòmica, queden subjectes a l’impost sobre societats.

 

Biografia Aleatòria

Fröbel, Friedrich Wilhelm August

Friedrich Wilhelm August Fröbel (Oberweissbach, (Turíngia), 1782 - Marienthal (per Bad Liebenstein), 1852), fou un pedagog alemany.

Història Aleatòria


CEIP Cervantes (Barcelona)

CEIP Cervantes
Col.legi d'Educació Infantil i Primària
Titular: Generalitat de Catalunya
Codi:
08001789

Façana nord. Dibuix realitzat per Han Han Chen, alumne de 6è. Curs 2001-2002
"La cançó del Cervantes" (lletra word)

L'escola Cervantes és un centre públic que està ubicat al Casc Antic de Barcelona, entre el Mercat de Santa Caterina, el Palau de la Música i el Centre Bonnemaison.

L'actual edifici, inaugurat el 1992, és una construcció noble de 1811 (Palau Dou) que va ser la casa pairal de la família del marquès de Dou. En aquest edifici hi va nèixer el 13 de juny de 1885, Ramon d'Alòs Moner.

Entre 1989 i 1992, durant les obres de rehabilitació, l'escola es va traslladar al carrer Iradier (Sarrià).

L'accès a pràcticament totes les instal.lacions és fàcil, el que permet l'acollida de persones amb dificultats de moviment.


FAPAC. Tots els drets reservats