FAPAC

Actualitzeu les vostres dades d'AMPA

 
PER QUÈ ÉS IMPORTANT?
 
  • Perquè amb les vostres dades de contacte correctes ens assegurem que totes les nostres comunicacions, informacions importants, etc. us arriben.
  • Perquè estareu assebentats de totes les novetats de la federació.
  • Perquè necessitem saber el número actualitzat d'alumnes del vostre centre. La cobertura de l'assegurança de responsabilitat civil només serà vàlida si les dades són correctes i així us evitareu qualsevol imprevist. Recordeu que les quotes també es calculen en relació al nombre d'alumnes. 

 

COM PODEU FER-HO?
  • PER MAIL: 

Rebreu un correu electrònic amb un enllaç que us redirecciona a una aplicació de la nostra web on trobareu el Full de renovació de dades de la vostra AMPA amb les dades de què disposem. En aquest espai haureu d'actualitzar tots els camps que trobeu erronis o bé estiguin buits. A partir del moment que rebeu aquest mail teniu 15 dies per fer-ho. 

  • PER FAX:

El Full de renovació de dades també el trobareu en la tramesa postal que us hem enviat a inici de curs. Ompliu els camps erronis o buits per actualitzar les vostres dades. Retorneu-nos el Full per fax al número 93 433 03 61.

 
FINS QUAN PODEU FER-HO?
 
Us agrairem que actualitzeu les vostres dades FINS EL DIA 1 D'OCTUBRE de 2017.
 
 
 
 
 

FAPAC. Tots els drets reservats