FAPAC

Barcelona Ciutat: Documents Assemblea Territorial

Dissabte 26 de gener vam celebrar l'Assemblea Territorial de Barcelona Ciutat a l'escola Els Horts de la Verneda. Les AMPA de la ciutat vam compartir un espai de participació i decisió. Podeu descarregar els documents que vam treballar i debatre.

Més imatges

Barcelona ciutat: No al tancament de l'EBM Trinitat Nova!!

Des de la delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC demanem suport a totes les AMPA, a través de la vostra signatura electrònica, per dir NO al tancament de l'EBM Trinitat Nova. Feu clic aquí.

Més imatges

Barcelona ciutat: Curs Gestió i Dinamització de juntes d’AMPA a la FaPaC

Us informem que el proper dijous 22 de novembre a les 18h a la seu de la FaPaC (c/ Cartagena, 245, àtic) hi haurà un taller formatiu gratuït sobre Gestió i Dinamització de juntes directives d'AMPA. 

Confirmeu la vostra assistència a través de l'a/e bcnciutat@fapac.cat.

Més imatges

Barcelona ciutat: Servei de Famílies Col·laboradores

El Servei de Famílies Col·laboradores és un recurs per a les famílies que temporalment no poden ocupar-se d'alguns del seus fills/es. 

La delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC dóna suport a aquest projecte que facilita la conciliació de la vida laboral amb la familiar.

Més imatges

Barcelona ciutat: Taller Consell Escolar de Centre a la Verneda- Sant Martí

Us informem del taller formatiu sobre Consell Escolar de Centre que la FaPaC ha organitzat el proper dimarts 13 de novembre a les 17.30h a l'escola Brasil  (Gran Via de Les Corts Catalanes, 1108) del barri de la Verneda (districte de Sant Martí).

Més imatges

Barcelona ciutat: Taller gratuït Consell Escolar de Centre

Us informem de la xerrada-taller sobre Consell Escolar de Centre, adreçada a les AMPA i/o als membres del consell escolar del sector pares/mares, el proper dijous 15 de novembre a les 18h a la seu de la FaPaC (c/ Cartagena, 245, àtic).

Confirmeu la vostra assistència a través de l'a/e bcnciutat@fapac.cat.

Més imatges

Barcelona ciutat: Tallers gratuïts per a les AMPA

Us oferim a les AMPA un taller gratuït per elaborar, amb el suport d'un formador/a de la FaPaC, un Pla d'Acollida  per a les famílies que acaben d'arribar als vostres centres educatius. La data límit per a dur-los a terme és el 15 de desembre de 2012.

Més imatges

Organització d'Esdeveniments i Normatives que cal tenir en compte

Aquesta guia exposa quin procés cal seguir a l’hora de dissenyar, concebre i planificar un esdeveniment, així com tot el que cal tenir un compte per organitzar un acte a l’espai públic a Barcelona, segons indica la normativa municipal (límits horaris, responsabilitats dels organitzadors, requisits, etc.) i com realitzar la sol·licitud d’autorització d’ús de l’emplaçament on es realitzi. D'utilitat per a associacions.

La segregació escolar a Catalunya: la gestió del procés d’admissió d’alumnat

Atenció a la salut mental infantil i adolescent a Catalunya

L'informe analitza el model d’actuació a Catalunya i la situació de l’atenció en cadascun dels sistemes que el conformen. Ha estat elaborat al llarg d’un any a partir d’una revisió documental de diversitat de fonts secundàries i estadístiques, i de les aportacions de més de quaranta especialistes que han valorat i debatut, en una sessió de treball conjunta, sobre l’estat de la qüestió i els reptes que tenim a Catalunya, així com sobre les recomanacions per a la seva superació per tal de poder reflexionar sobre els reptes de futur.

Pàgines


FAPAC. Tots els drets reservats