FAPAC

Estrenem el curs formatiu online

Us hi apunteu?

Inscriviu-vos en el següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  per crear la vostra clau d'accés. Així podreu entrar-hi, veure tots els continguts, fer les tasques proposades, participar en els fòrums, i molt més.

El curs està obert a tothom

Si voleu saber-ne més, podeu descarregar aquesta presentació. Actualment, la plataforma està en català, castellà i anglès. Properament, també estarà disponible en altres llengües.

Guia FamilyEduNet en diferents idiomes

La Guia FamilyEduNet està adreçada a les famílies europees per tal que disposin d'eines per construir Plans Educatius d'Èxit. Està publicada en format digital i en diverses llengües de la Unió Europea. Progressivament, s'aniran publicant en aquest espai les versions amb els altres idiomes. Inclou els fonaments teòrics del projecte, accions per a l'èxit educatiu segons 6 tipus de participació, bones pràctiques de participació en l'educació, i més. 

 

Formació en línia perquè les famílies participin en l'èxit educatiu

En el marc del projecte EU XarxaClau: Famílies per a l'èxit educatiu, la FaPaC impulsa una plataforma de formació online dirigida a totes les famílies europees perquè participin en la millora de l'èxit educatiu dels alumnes. El curs FamilyEduNet facilita als pares i mares recursos i estratègies educatives perquè augmentin la seva implicació en la formació dels fills i filles. Més informació

Estrenamos el curso formativo online

Os apuntáis?
 
Inscribiros en el siguiente FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN para crear vuestra clave de acceso. Así podréis entrar, ver los contenidos, realizar las tareas propuestas, particiar en los foros, y mucho más. 
 
El curso está abierto a todo el mundo
 
Si queréis conocer más sobre el curso, podéis descargar esta presentación. Actualmente, la plataforma está disponible en catalán, castellano e inglés. En breve, también estará en otros idiomas. 
 

Guía FamilyEduNet en diferentes idiomas

La Guia FamilyEduNet está dirigida a las familias europeas para que dispongan de herramientas para construir Planes Educativos de Éxito. Está publicada en formato digital y en diversos idiomas de la Unión Europea. Progresivamente, estarán publicadas en este espacio las versiones en otras lenguas. Incluye los fundamentos teóricos del proyecto, acciones para el éxito educativo según 6 tipos de participación, buenas prácticas de participación en la educación, y mucho más. 

Setmana formativa amb visites i experiències

Del 8 al 12 de maig de 2016 es va dur a terme la Setmana Formativa EU Xarxa Clau amb la participació de representants d'associacions de mares i pares d'alumnes de Portugal, Bulgària i Polònia, països col·laboradors del projecte. Durant cinc dies i a diferents punts del territori català es van realitzar diferents activitats, com visites a AMPA i escoles o grups de treball, que van permetre compartir experiències de bones pràctiques i també treballar en el disseny d'un Pla d'èxit educatiu. Accediu a la informació per saber-ne més.

Released online training course

Will you sign?
 
Sign up in the REGISTRATION FORM to create your password. So you can enter, view all content, make the proposed tasks, participate in forums, and more.
 
The course is open to everybody
 
To learn more, download the presentation. Currently, the platform is in Catalan, Spanish and English. Soon will also be available in other languages.
 

FamilyEduNet Guide in different languages

 
The FamilyEduNet Guide is aimed at European families so that they have tools to build plans for Educational Success. It is published in digital format and in different languages of the European Union. It includes the theoretical foundations of the project activities for educational success (as the six types of involvement) share some of the best practices in education, and more.

Aules hospitalàries. Com funcionen?

La importància de les aules hospitalàries és cabdal, ja que donen resposta al dret a l'educació en el cas que un infant o adolescent no pugui assistir al centre escolar a causa d'una hospitalització. Aquest és un dels grups específics als quals es dirigeix el curs online. Durant la setmana formativa es va realitzar la visita de l'aula hospitalària Dr. Antoni Cambrodi de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Més informació

Escoles rurals-ZER. Per què són importants?

L'escola rural a Catalunya és coneguda com l'escola de les tres "p": petita, poble i pública. En el marc del projecte, es va realitzar la visita a l'escola Pla de la Font que pertany a la ZER de Ponent. La iniciativa va permetre als assistents a la formació conèixer de prop la realitat d'aquestes escoles i els seus reptes. A Catalunya n'hi han més de 300 escoles rurals. 

La formació europea en imatges

En aquest espai podreu veure com va ser la setmana formativa a través d'algunes de les fotografies recollides.

VEURE GALERIA D'IMATGES.


FAPAC. Tots els drets reservats