FAPAC

La FaPaC i Banc Sabadell hem signat un conveni de col·laboració per tal que les AMPA federades disposin d'avantatges en les seves operacions bancàries. Després de mantenir contactes amb diverses entitats, el Banc Sabadell és la que millor prestacions ens ofereix. Valoreu totes les possibilitats i beneficis. Esperem que aquest acord sigui del vostre interès i utilitat. 


 

Informació del conveni

Consulteu tots els detalls del conveni i conegueu tot el procés que ha seguit la FaPaC fins trobar l'entitat bancària amb millors prestacions i condicions per a l'activitat de les AMPA. >> Llegiu més.

Nova normativa de pagaments SEPA

L'1 de febrer 2014 entra en vigor la nova normativa de pagaments SEPA  (Standard Euro Payment Area). És una nova forma de realitzar les operacions de pagament i cobrament bancàries, harmonitzada amb la normativa europea. >> Llegiu més

Com beneficiar-se?

El procediment per ser beneficiaris dels avantatges d'aquest conveni és molt senzill. Tant si ja sou clients com no de Banc Sabadell. >> Llegiu més.

Beneficis i avantatges

A través d'aquest conveni, les AMPA associades podeu gaudir d'un compte preferent amb condicions especials, a més d'altres avantatges com no pagar comissions en les transferències online, manteniment del compte, ingrés de xecs (online i finestreta), etc. >> Continueu llegint per saber-ne més.


FAPAC. Tots els drets reservats