FAPAC

Tot el que voleu saber sobre els Consells Escolars

Portada GuiaLa FaPaC ha editat la Guia Pràctica sobre els Consells Escolars 2012, que de ben segur us serà d'utilitat per tot el que necessiteu saber per fer la participació de les famílies més efectiva al vostre centre educatiu.

Descarrega't el cartell

Us podeu descarregar un cartell per fer la campanya 2012 d'Eleccions al Consell Escolar del vostre centre educatiu en pdf o jpg.

Inici procés: 3 desembre 2012

Constitució meses electorals: abans 13 desembre 2012

Votacions: entre el 14 i 18 gener 2013, ambdós inclosos

Constitució consell escolar i pressa possessió membres: abans 25 gener 2013.

Feu una pregunta

Us animem a aprovar en consell escolar declaració contra la LOMCE

Us facilitem a totes les AMPA una declaració contrària a la reforma educativa del ministre Wert perquè sigui aprovada en els vostres CEC. Envieu-la després al Consell Escolar de Catalunya.

Més imatges

O votem o consentim

Diuen que la democràcia és la menys dolenta de les formes de govern perquè, malgrat les seves mancances i despropòsits, les altres encara en tenen més.

El mateix passa amb el paper dels Consells Escolars de centre: malgrat que les famílies a vegades ens queixem que hi tenim poc pes, si més no, aquest òrgan, en la seva actual configuració, és representatiu dels diferents sectors de la comunitat educativa i seu del govern de l’escola, fruit de la composició d’equilibris i contrapesos que afavoreix la participació i la presa de decisions amb consensos.

Més imatges

Dates eleccions Consells Escolars de Centre

Us informem que s'han publicat al DOGC les dates de les eleccions als consells escolars que s'han de celebrar als centres educatius públics. El procés s'inicia el 3 de desembre.

Més imatges

Trobada d'AMPA del Pla d'Urgell

El divendres 30 de novembre a les 21:00 h. a l'Escola Ignasi Peraire de Mollerussa ( Avda. Pau Casals, s/n) . Tindrà lloc la trobada d'AMPA del Pla d'Urgell.

Els temes a tractar:

.Campanya d'Eleccions a Consells Escolars de Centre.

.Jornada Escolar

.Mobilitzacions àmbit escolar

Més imatges

Pàgines


FAPAC. Tots els drets reservats