FAPAC

BCN Comarques: Polinyà, futura primera Vila groga de Catalunya

El Consell Escolar Municipal de Polinyà, dilluns 10 de març, va aprovar per majoria absoluta, la proposta de declaració de la localitat com a Vila Groga. El proper 26 de març, dimecres i groc, es votarà en el ple municipal. Així, Polinyà es podria convertir en la primera Vila Groga de Catalunya (Municipi per l'Educació Pública de Qualitat).

Més imatges

BCN Comarques: L'Escola La Vinyala reclama mantenir les 2 línies

L'AMPA de l'Escola de La Vinyala de Sant Vicenç dels Horts ha impulsat una petició a internet per recollir signatures amb l'objectiu d'exigir el manteniment de les dues línies. SIGNEU AQUÍ!

Més imatges

BCN Comarques: NO tancament escola Mare Deu del Rocío

S'ha creat una petició a internet per exigir al Departament d'Ensenyament la fi de les retallades que afecten l'escola Mare de Deu del Rocio de Sant Vicenç dels Horts i que portaran al seu tancament. Us animem a donar el vostre suport. SIGNEU AQUÍ!!

Més imatges

BCN Comarques: Xerrada sobre jornada escolar

Xerrada informativa sobre la Jornada Continuada, dijous 27 de febrer, a les 20.00h. A la Sala del Teatre de l’Ateneu (Carrer Major, 2) Torrelles de Llobregat.

Organitzada per l'AMPA Escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat, amb la col·laboració de FaPaC i Ajuntament de Torrelles de Lobregat. 

Oberta a tothom! Descarregueu el CARTELL

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats