FAPAC

Crònica de l'Assemblea

Dissabte 3 d’octubre de 2015, Institut Vila-seca. Són quarts de nou del matí i al vestíbul hi ha un moviment inusual per ser un dia sense classes. Els membres més matiners de l’equip de la FaPaC enllesteixen els darrers preparatius de l'Assemblea General. D’aquí a menys d’una hora tot serà a punt per rebre els participants que arribaran des de diferents punts del país...

Llegir la crònica completa

La repercussió als mitjans

Volem que la nostra veu arribi al conjunt de la societat, i al final de l'Assemblea vam convocar una roda de premsa en què el President de la Federació, Àlex Castillo, va presentar les conclusions de la jornada i va atendre els periodistes.

Aquí trobareu un tastet de la repercussió de l'Assemblea als mitjans de comunicació.

 

Conclusions dels debats: El full de ruta per al curs

A l'Assemblea General es va aprovar un paquet de propostes d'acció i posicionaments inequívocs relacionats amb els temes treballats als tallers: la pobresa infantil, la LOMQE, l'oferta de places als centres públics, el model educatiu, i la participació d'infants i joves a les AMPA i la FaPaC.

Conegueu-los. 

Aquest va ser el programa

L'Assemblea General de la FaPaC es va articular al voltant de cinc tallers sobre temes essencials per al futur de l'educació i de la nostra mainada. Tots els tallers es van fer dues vegades, de manera que tothom en va poder fer dos de diferents. Després de dinar hi va haver una sessió plenària per presentar-ne les conclusions i aprovar les propostes d'acció i de posicionament.

Vegeu-ne el programa detallat al web

Així es va viure la jornada

“Excel·lent organització i millor debat. Enhorabona”Àngels Sendra, AMPA Escola Municipal de Música de Lleida. (Lleida, Segrià)

 “M’ha encantat. Un bombardeig d’idees, d’energia. Tornem a casa amb les piles carregades. És el primer cop que vinc a una assemblea de la FaPaC i hi tornaré.” Glòria. AMPA IES L’Agulla. El Catllar (Tarragonès)

Més testimonis

La feina continua

Amb les piles carregades i els mandats d’actuació aprovats a l'Assemblea, tenim molta feina per endavant.

Democràcia és participació, i treballant plegades, la nostra força, que és la força de les AMPA, es multiplica.

US CONVIDEM A ADHERIR-VOS A LES COMISSIONS DE TREBALL  DE LA FAPAC, I A ENGRESCAR TOTS ELS MEMBRES DE LA VOSTRA AMPA A IMPLICAR-S'HI.

Podeu conèixer les comissions que hi ha i apuntar-vos-hi emplenant i retornant AQUEST DOCUMENT a la FaPaC, o enviant directament un email a assemblea@fapac.cat


FAPAC. Tots els drets reservats