FAPAC

La comunitat educativa es manifesta en suport dels docents

La FaPaC, com a membre de la comunitat educativa, ha sortit al carrer en una manifestació unitària, convocada diumenge 10 de juny a Barcelona, per fer costat als docents de l'escola catalana davant dels atacs rebuts per adoctrinament. 

 

Més imatges

Assemblea General: dissabte 4 novembre, Molins de Rei

Les AMPA federades d'arreu de Catalunya celebren la trobada anual a Molins de Rei en el marc de l'Assemblea General de la FaPaC. La trobada servirà per aprovar el pla de treball i actuacions per als propers mesos i es farà la renovació de la junta general.
 

Més imatges

Jornada "Innovem junts la secundària"

La FaPaC organitza, amb altres entitats de la comunitat educativa, una jornada oberta per analitzar els canvis i mecanismes necessaris per innovar a l'etapa educativa de la secundària, un repte que encara està pendent. Dissabte 25 de novembre, a Salt (Girona) 

Més imatges

La FaPaC signa un conveni amb el CRUC per dinamitzar l'àmbit rural

La FaPaC i el CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) han iniciat una col·laboració amb l'objectiu comú de dinamitzar projectes en l'àmbit rural per tal que infants i joves gaudeixin d'una oferta d'activitats al seu territori.

Més imatges

Assemblea Territorial amb les AMPA de Barcelona

Les AMPA de la ciutat de Barcelona celebrem l'Assemblea Territorial dissabte 28 de gener, a l'escola Els Llorers del barri de l'Eixample de Barcelona. Prop de 300 AMPA de la ciutat estan cridades a participar-hi. 

Més imatges

Manifestació en defensa dels nostres drets de ciutadania

La FaPaC és una de les entitats participants en la manifestació convocada a Barcelona en defensa dels nostres drets de ciutadania. Encapçalarem la marxa per l'educació. A les 11.45h, al xamfrà Ronda Sant Pere / Pau Claris. Defensarem una educació pública de qualitat.

Més imatges

Concentració a Madrid per una educació pública i laica

La FaPaC s'ha sumat a la concentració convocada dimecres, 2 de desembre, davant del Congrés dels Diputats a Madrid per defensar un ensenyament públic i laic, i reclamar que la religió surti de les aules.

Més imatges

La comunitat educativa d'Osona es reuneix per debatre la pobresa

L'escola és una bona eina per lluitar contra la pobresa. Aquesta va ser una de les conclusions de la II Jornada de la Comunitat Educativa d'Osona, organitzada per la FaPaC, el 21 de novembre a Vic. Accediu per llegir la crònica.
 

Més imatges

Jornada de la Comunitat Educativa d'Osona: dissabte 21N

Les AMPA de la FaPaC d'Osona es reuneixen, dissabte 21 de novembre, a la II Jornada de la Comunitat Educativa de la comarca, a l'Escola Andersen de Vic. La trobada estarà dedicada a la reflexió i debat sobre la pobresa infantil.

Més imatges

Concurs disseny cartell Jornada Adolescència: Ja tenim guanyador

La FaPaC agraeix la participació dels joves que han enviat propostes en el primer concurs per dissenyar el cartell de la Jornada de l'Adolescència. El jurat ha escollit guanyador el cartell realitzat per Laia Verdés Pérez, de Sant Ramon (Lleida).

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats