FAPAC

La FaPaC, com a entitat que fomenta una escola catalana i inclusiva, posa a disposició de totes les AMPA diversos recursos perquè puguin difondre el coneixement de la llengua pròpia de Catalunya entre els seus associats. Si coneixeu algun recurs que volgueu incloure en aquest apartat envieu-lo mitjançant el formulari de contacte.


 

Xerrem: un grup de persones que es troben per parlar català

Activitat dirigida a les AMPA promoguda per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana. S'envia un voluntari a l'escola per formar grups de conversa per aprendre el català. Es un recurs totalment gratuït. Els grups de conversa es poden fer en qualsevol punt de Catalunya.

Voluntariat per la llengua

“Voluntariat per la llengua” té per objectiu posar en contacte persones que volen practicar el català amb persones que volen dedicar unes hores del seu temps a ajudar-les a practicar-lo. D’aquesta manera, qui aprèn practica i el voluntari o voluntària s’acostuma a no canviar de llengua quan li parlen en una altra que no sigui el català.

Podeu inscriure-us-hi al web del programa:

http://www.vxl.cat 


 

Consorci per la normalització lingüística

 El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament o de gestió lingüística.

Pàgina web: http://cpnl.cat

Models de documents per a les AMPA


 

Recursos a la web de la Generalitat de Catalunya

Espai en la web de la Generalitat que recull diversos recursos per a la llengua catalana i ajuts per fomentar-la.

Inclou el parla.cat, espai virtual d'aprenentatge que posa a l'abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana.


FAPAC. Tots els drets reservats