FAPAC

Alguns testimonis i valoracions de l'Assemblea

PIULAT A TWITTER:

“Excel·lent organització i millor debat. Enhorabona”.
Àngels Sendra, AMPA Escola Municipal de Música de Lleida. (Lleida, Segrià)

 “Gràcies, FaPaC, per fer posible l'assemblea. Felicitats per l'organització!!”
AMPA IE Les Vinyes (Castellbisbal, Vallès Occidental) 

"Feliciteu els monitors quevan cuidar i entretenir els més petits, durant l'Assemblea FaPaC. En van sortir molt contents!
Eva López, AMPA IE Les Vinyes (Castellbisbal), Vallès Occidental)

 

COMENTARIS RECOLLITS A L’HORA DEL DINAR I AL FINAL DE LA JORNADA

 “Vull agrair a la FaPaC que aporti construcció i fomenti el debat sobre el model d’escola que volem” (…) És la meva tercera assemblea de la FaPaC. Venir a aquestes trobades m’anima i em dóna piles per afrontar el dia a dia de l’AMPA, que a vegades és molt complicat. I em referma en la convicció que les AMPA no hem de ser només unes empreses de serveis per a les famílies, i en el poder que tenim.”
Antoni, AMPA Calderón de la Barca (Nou Barris, Barcelona)

“Fer 200 km per venir a l’Assemblea de la FaPaC ha pagat la pena. Aquí escoltes, parles, aprens, t’expliques, fas intercanvi, coneixes altres experiències…Aquí no véns a votar i prou, i això està molt bé””.
Andrés Encinas, Moderador del taller sobre la LOMQCE, exmembre de la Junta General de la FaPaC i exrepresentant de l’AMPA de La Sedeta (Barri de Gràcia, Barcelona)

“El taller sobre la participació de la mainada ens ha fet qüestionar què estem fent, com i per què a la nostra AMPA i ens ha canviat la percepció del que podem ser. Hi tornarem”. 
Marta. AMPA Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú (Garraf)

 “M’ha encantat. Un bombardeig d’idees, d’energia. Tornem a casa amb les piles carregades i ganes de fer moltes coses. Més conscients de la nostra importància dins del sistema, i que cal que el canviem. És la primera vegada que vinc a una assemblea de la FaPaC i hi tornaré.” 
Glòria. AMPA IES L’Agulla. El Catllar (Tarragonès)

 “És el primer cop que venim i veiem que paga molt la pena. Tot aquest contingut, tot gratuït i a més a més, facilitats per poder venir amb els nens. Aquí hem descobert que no estem sols, i ara som molt més conscients que la FaPaC ens pot recolzar. Cal aconseguir que vinguin a aquestes trobades més persones de les AMPA (…) Fantàstica l’organització”
Francesc, AMPA IES L’Agulla, El Catllar (Tarragonès)

 “És el primer cop que vinc a una assemblea de la FaPaC i aquí he vist molt clarament que la unió fa la força i que hem de treballar més en xarxa. M’ha anat molt bé conèixer altres experiències, saber com han solucionat altres AMPA els mateixos problemes que tenim nosaltres. (…) És una llàstima que no hagi pogut venir més gent de la meva AMPA per participar d’aquests tallers tan interessants”. 
Fernando, AMPA Mar i Cel de Cubelles (Garraf)

“Hem vingut a aquesta assemblea perquè a la del mes de març vam sortir molt engrescades, i repetirem (…) La comunicació amb la FaPaC ha millorat i progressat molt” (…) Venir aquí paga la pena per compartir, conèixer propostes i realitats diferents. “
Mar i Jepi, AMPA Abel Ferrater, La Selva del Camp (Baix Camp)

“Està molt bé que tinguem la possibilitat de portar els nens i que estiguin tan ben atesos. Estic molt contenta d’haver vingut”.
Aran, Escola Mar Nova Premià de Mar (Maresme)

 

TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL DE L'ASSEMBLEA


FAPAC. Tots els drets reservats