FAPAC
 
20 Setembre, 2018
Comparteix això

Des de la FaPaC volem manifestar la nostra oposició al model de servei menjador que l’actual Conselleria d’Ensenyament vol implantar a les escoles públiques catalanes. En aquesta carta exposem els motius pels quals rebutgem el projecte de Decret.

 

10 Juliol, 2018
Comparteix això

La FaPaC ha valorat, en roda de premsa, el procés de preinscripció escolar denunciant la manca de planificació del Departament d'Ensenyament per donar una reposta improvisada a la petició de places públiques per part de les famílies.

14 Juny, 2018
Comparteix això

Les AMPA dels centres d’alta complexitat de Catalunya presenten, en roda de premsa a Terrassa, un decàleg per revertir la segregació escolar i millorar l'equitat del sistema educatiu català. El document inclou propostes i actuacions urgents.

12 Juny, 2018
Comparteix això

Les AMPA gironines han aprovat un full de ruta amb els temes prioritaris a treballar en els propers mesos. Ho han fet en Assemblea territorial de la FaPaC celebrada dissabte 9 de juny a Girona. 

12 Juny, 2018
Comparteix això

Les AMPA de les comarques de Lleida han aprovat el seu pla de treball en Assemblea territorial de la FaPaC celebrada dissabte 9 de juny. La baixada de la ràtio, la lluita contra la segregació escolar i el foment de les ZER són algunes de les prioritats.

FAPAC. Tots els drets reservats