FAPAC

       

Actualitat

Hem arribat a les 68.802 signatures!! Gràcies

Gràcies a tots i totes per fer possible arribar a les 68.802 signatures. El 21 de juny van ser registrades al Parlament per deixar-hi constància. El mateix dia, tots els partits de l'oposició menys el PP van presentar una proposició de llei, que respecta el text íntegre de la ILP, per tal que la sisena hora es pugui debatre a la cambra.

La ILP aconsegueix, fins al moment, 62.244 signatures!!

Fins al moment, hem aconseguit arribar a les 62.244 signatures. El proper dijous 21 de juny, 15.30h, farem l'acte d'entrega de les mateixes al Parlament de Catalunya. Esteu tots i totes convidats a participar en aquest acte tan significatiu.

Últims dies per enviar els plecs de signatures

S'apropa la fi del procés de recollida de signatures per la ILP. Recordeu: envieu-nos els vostres plecs de signatures abans de divendres 15 de juny. Aquests últims dies són molt importants per arribar a les 50.000 signatures que necessitem i així demostrar la força que tenim i el suport tan gran de la ciutadania. Un cop recollits portarem els plecs al registre del Parlament.

Us convidem a l'Acte de Cloenda de Curs

Dimarts 5 de juny, fem l'Acte de Cloenda de Curs a l'Escola Collaso i Gil de Barcelona, a les 18:00h. L'acte servirà per fer balanç d'aquest curs que finalitza i fer públiques les nostres propostes de cara a l'any vinent. Es donarà detall del procés de recollida de la ILP i d'allò que es preveu fer a partir d'ara. Comptarem amb experts i volem que vosaltres també hi particpeu. Inscriviu-vos aquí.

Compte enrere!

Ja queda menys. Estem en la recta final de la recollida de signatures. Hem fixat el proper 5 de juny com a data límit perquè ens envieu abans d'aquest dia els vostres plecs de signatures. A principis de juny farem un acte de tancament de curs on explicarem com ha anat tot el procés de la ILP i en quin punt ens trobem. Continuem endavant. Gràcies a tots i totes!

Recollirem signatures Manifestació 12 maig, a Barcelona

Dissabte 12 de maig, a les 17.30 h, a la Rambla Catalunya amb  Ronda Universitat de Barcelona us esperem a la Manifestació unitària en contra de les retallades i en defensa del servei públic d'educació. Aprofitarem la mobilització per recollir signatures per la ILP. És una bona ocasió per continuar sumant suport a la nostra iniciativa i així rebutjar l'actuació del Parlament de Catalunya després que hagi bloquejat el dret de participació política de la ciutadania.

Veniu amb els vostres plecs per recollir signatures. Quants més siguem millor! Hem de cridar ben fort per la igualtat d'oportunitats en l'educació.

Us hi esperem. No hi falteu!

Descarregueu-vos CARTELL MANIFESTACIÓ DIN A3 / DIN A4

Consulteu els actes de recollida de signatures

Continuem organitzant actes i paradetes per recollir signatures per la igualtat d'oportunitats en l'educació. Ompliu el calendari per compartir el vostre acte i consulteu també totes les accions previstes. Aquestes són algunes fotografies dels darrers actes fets a Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts gràcies als quals hem aconseguit més i més signatures. Continuem endavant!!

Recollim signatures a la Diada de Sant Jordi!!

Properes accions: continuem recollint signatures!

Documentació legal del procés tramitació ILP

Pàgines


FAPAC. Tots els drets reservats