FAPAC

Premis FaPaC 2018: Reconeixem els projectes de les AMPA

La FaPaC convoca per sisè any consecutiu els PREMIS FAPAC, uns guardons consolidats amb els quals reconeixem públicament els projectes que impulsen les AMPA de Catalunya posant en valor l’activitat que desenvolupen els milers de voluntaris.
 
COMUNICAT DE PREMSA  
 
Els Premis FaPaC arriben a la sisena edició acumulant un gran èxit de participació,
 
Oberta la sisena edició dels Premis FaPaC per reconèixer els projectes que impulsen les AMPA de les escoles catalanes
 
  • En la darrera edició van resultar finalistes 4 projectes del Vallès Oriental.
  • El termini per participar-hi finalitza el proper 15 de març.
  • Els guardons pretenen fer visible les valuoses experiències que impulsen les AMPA relacionades amb la integració i participació, la solidaritat i l’èxit educatiu. 
  • Un jurat seleccionarà 15 projectes finalistes i, posteriorment, s’obrirà un període de votació popular a través del web perquè tothom pugui donar el seu vot online.
 
 
Barcelona, 6 de febrer de 2018
 
La FaPaC convoca per sisè any consecutiu una nova edició dels PREMIS FAPAC, uns guardons consolidats amb els quals la federació reconeix cada any de forma pública els projectes i accions educatives que impulsen les AMPA de Catalunya posant en valor l’activitat que desenvolupen les associacions de mares i pares de les escoles catalanes i que, en moltes ocasions, no és reconeguda com es mereix. Els guardons pretenen reconèixer així el capital social que suposen els milers de voluntaris que actuen dins de l'AMPA. Els Premis FaPaC contemplen tres categories per premiar iniciatives que promouen la integració i participació, la solidaritat i l'èxit educatiu.
 
L’experiència de les darreres edicions, amb una alta participació i una gran varietat de projectes presentats, confirma que moltes AMPA impulsen experiències molt valuoses, útils i enriquidores per a les escoles i per a la bona marxa de l’educació. 
 
En aquesta sisena edició, la convocatòria està oberta a la participació de totes les AMPA que hagin realitzat projectes durant el curs passat 2016-2017, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes. La participació és a través del web: www.fapac.cat/premis-fapac i el termini per fer-ho acaba el dia 15 de març de 2018.
 
Els guardons contemplen tres categories diferenciades:
 
  • Premi Tothom a l'AMPA, a l'experiència que promogui la participació associativa de totes les famílies del centre educatiu.
  • Premi AMPA Solidària, a l'experiència solidària que promogui la cohesió social i vetlli per la igualtat d'oportunitats.
  • Premi Fem xarxa per l'èxit educatiu, a la iniciativa que tingui com objectiu la millora de l’èxit educatiu dels alumnes aprofitant el treball en xarxa dels diferents membres de la comunitat educativa.
 
Jurat i votació popular
Un jurat d'experts serà l'encarregat d'escollir 15 projectes finalistes, 5 per cadascuna de les 3 categories. Posteriorment, s'obrirà un període votació popular perquè tothom pugui donar el seu vot al seu projecte preferit de forma online.
El jurat està format per Miquel Àngel Aragón, director del Consell d’Associacions de Barcelona, Rafael Homet, diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Carles Benito, membre de la junta de FaPaC, Eva Trias, presidenta de la FaPaC a Girona.
 
L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 19 de maig en un lloc encara per concretar. 
 
Reconeixements especials 
Els PREMIS FAPAC reconeixeran també a un mitjà de comunicació, una administració pública i una entitat de la societat civil per la seva tasca en suport a l'activitat de les AMPA i la seva relació amb l'educació.
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats