FAPAC

Campanya #Totssomescola en reconeixement escola catalana

Somescola ha llençat la campanya #Totssomescola per animar tothom a mostrar el seu reconeixement personal a l'escola catalana i la tasca dels docents. Només cal descarregar-se una postal, escriure un missatge i dipositar-lo en una escola.
 
 
CAMPANYA #TOTSSOMESCOLA
 
Des de Somescola, plataforma que agrupa entitats cíviques, culturals i educatives de Catalunya i de la qual forma part la FaPaC, hem posat en marxa una campanya perquè totes i tots aquells que estimin l'escola catalana puguin mostrar el seu reconeixement i mostre d'agraïment al model d'escola i a la tasca educativa dels professionals docents. 
 
Som moltes les persones que hem estudiat a l'escola catalana i ho hem fet amb normalitat, d'acord amb uns valors democràtics, cohesionadors i integradors que, ara més que mai, són necessaris defensar.
 
La FaPaC anima les AMPA i les famílies a sumar-se a la campanya. Els passos per fer-ho són molt senzills:
 
  • Escriviu el vostre missatge personal de suport per compartir què significa i/o ha significat per a vosaltres l'escola catalana i el seu professorat.
  • Dipositeu el vostre missatge en qualsevol escola (on hi vau estudiar, on porteu els fills/es, l'escola del barri, el centre més proper a casa vostre, etc). Trobareu una capsa en un lloc visible per fer-ho. Informeu d'aquesta acció a la comunitat educativa i, si encara no ho heu fet, demaneu que s'habiliti una caixa identificativa amb el logotip de Somescola de la campanya (disponible també al web de Somescola).
  • Totes les postals seran guardades per fer-ne posteriorment una selecció i donar-les a conèixer.
  • Feu-vos una foto o selfie per deixar constància d'aquest moment i compartiu-lo a les xarxes socials amb l'etiqueta #totssomescola.
  •  
GRÀCIES PER SUMAR-VOS A LA INICIATIVA!
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats