FAPAC

Avís important: alerta al formulari "SOS Article 155" a les AMPA

La FaPaC informa a les AFA/AMPA federades que no està al darrera del formulari "SOS Article 155" que s'està enviant per motivar a donar suport a la vaga general del 8N i en el qual es demanden dades de caràcter personal. Us recomanem no facilitar-ne cap informació.
 
 
Avís important: ALERTA al formulari "SOS Article 155"
 
Informem que hem tingut coneixement d'un formulari anomenat "SOS Article 155" que està corrent per mail i xarxes socials en el qual es motiva a les AFA/AMPA a donar suport a la vaga general del dimecres 8 de novembre del 2017 i se us demana explícitament introduïr dades de caràcter personal de l'AMPA. 
 
Davant d'aquest fet, la FaPaC volem aclarir que la Federació no ha generat aquest formulari i us recomana no facilitar cap dada de la vostra AMPA mitjançant un formulari del qual no se sap la seva autoria ni l'ús que se'n farà de la informació que faciliteu.
 
Perquè n'estigueu al cas aquesta és la imatge del formulari:
 
 
Igualment, la FaPaC dóna el seu suport a totes aquelles AFA/AMPA que decideixin sumar-se a l'aturada de país que hi ha convocada el proper dia 8 de novembre.
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats