FAPAC

Jornada "Innovem junts la secundària"

La FaPaC organitza, amb altres entitats de la comunitat educativa, una jornada oberta per analitzar els canvis i mecanismes necessaris per innovar a l'etapa educativa de la secundària, un repte que encara està pendent. Dissabte 25 de novembre, a Salt (Girona) 
 
Des de fa temps estem dient que cal innovar la secundària, que s’adigui més amb els reptes socio-educatius del s.XXI. Tot i que es plantegen moltes propostes, no s’acaben d’implementar ni generalitzar en els nostres instituts. Per això, creiem que és imprescindible posar fil a l’agulla per impulsar canvis reals i necessaris. I fer-ho junts, comptant amb el professorat, però també amb les famílies, el propi alumnat i tots aquells agents de l’entorn que hi puguin contribuir. Per donar aquest impuls i fer passos endavant com a comunitat educativa us animem a participar d’aquesta Jornada Oberta “Innovem junts la secundària” que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a Salt.
 
JORNADA “INNOVEM JUNTS LA SECUNDÀRIA”
 
Data: Dissabte 25 de novembre de 2017
Lloc: Institut Salvador Sunyer de Salt
Horari: de 2/4 de 10 a 2/4 de 2
Àmbits de treball ( 3 sessions simultànies)
  • Models d’aprenentatge
  • Sistema Educatiu
  • Convivència, participació i comunitat  educativa
Adreçat : A totes les persones interessades de comarques gironines
 
Organitza: FAPAC (Federació d’Associacions de Famílies) . MRP ( Moviments del Renovació Pedagògica); Fundació SER.GI de pedagogia social; CEESC Col·legi d’Educadores i Educadors Socials i SEPC.
 
INSCRIPCIONS AQUÍ
 
Hi haurà un servei d’acollida d’infants.
 
Animeu-vos a participar-hi. Us hi esperem!
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats