FAPAC

La FaPaC amb "Redissenyem la reunió amb famílies"

La FaPaC col·labora amb la Fundació Bofill amb el seu nou projecte Redissenyem la reunió amb les famílies, una iniciativa que pretén enriquir la relació entre professorat i familiars, amb l’objectiu de potenciar la seva cooperació i millorar la qualitat de l’educació. 
 
 
Redissenyem la reunió amb famílies vol replantejar com ha de ser la relació entre el centre educatiu i les famílies. El projecte fa una crida en busca de propostes i solucions que influeixin en la millora de la col·laboració i comunicació entre famílies i docents, per tal de potenciar el benestar de l’alumnat.
 
Quan les famílies i professorat cooperen el clima d'aprenentatge millora i els alumnes tendeixen a assolir millors resultats. Les reunions de principi de curs són un espai molt significatiu per millorar aquesta relació i construir una col·laboració activa que permeti la implicació i el compromís dels pares i mares en relació a l'educació dels seus fills.
 
La FaPaC dóna suport a aquesta iniciativa i convida a totes les AMPA a implicar-se en la búsqueda de bones pràctiques. COM PARTICIPAR-HI?
 
Els centres educatius que hagin utilitzat formats innovadors de reunions amb famílies, poden compartir la seva experiència donant-se d’alta al mapa Qui és qui
 
Les famílies que tinguin fills o filles en edat escolar, ara tenen la oportunitat de fer arribar tot tipus de propostes de millora a través de l’enquesta que el projecte posa a disposició de totes i tots.  
 
La FaPaC anima a tots els interessats a assistir a l’acte de presentació de la crida, que tindrà lloc el proper 27 d’abril de 18h a 20h a La Violeta de Gràcia. Cal confirmar l’assistència completant el formulari d’inscripció al web de la Fundació Bofill
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats