FAPAC

Premis FaPaC 2017: Obrim el període de votació popular

El jurat dels Premis FaPaC 2017 ha escollit els 15 projectes finalistes. Fins al dia 30 d'abril està obert el període de votació popular. Vosaltres decidiu els guanyadors d'aquesta cinquena edició. Voteu pel vostre projecte favorit!

 

El jurat, format per Rafel Homet, Elisabet Pedrosa, Miquel Àngel Aragón, Mar Gotarda i Òscar Montes, ha valorat el centenar de projectes d'AMPA presentats en aquesta edició i ha emès el seu veredicte, escollint les 5 iniciatives finalistes en cadascuna de les tres categories establertes: AMPA Solidària, Tothom a l'AMPA, Fem xarxa per l'èxit educatiu.  

D'entre les iniciatives seleccionades, 3 corresponen a projectes impulsats per escoles de la ciutat de Barcelona; 8 de les comarques barcelonines (Vic, Corbera de Llobregat, Premià de Mar, Martorelles, Granollers, Cardedeu, Argentona); 3 de la demarcació de Tarragona (Ulldecona, Maspujols, Picamoixons); i 1 de Lleida (Els Alamús).

FINS DIUMENGE 30 D'ABRIL roman obert el PERÍODE DE VOTACIÓ POPULAR EN LÍNIA. 

Com cada any, la decisió final és del públic i de totes aquelles persones que vulgueu emetre el vostre vot de forma telemàtica a través del web dels Premis FaPaC. L'objectiu és fer que tothom sigueu partícep dels guardons i tingueu veu per decidir quins són els guanyadors en cadascuna de les tres categories.

Entreu al web i VOTEU PEL VOSTRE PROJECTE D'AMPA FAVORIT

El veredicte final es coneixerà en el marc d'un acte de final de curs que tindrà lloc dissabte 20 de maig (lloc i programa encara per determinar)

Felicitats a les AMPA finalistes...i molta sort!

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats