FAPAC

Assemblea Terres de l'Ebre: Maria José Forcada, nova presidenta

L'Assemblea territorial de les Terres de l'Ebre, celebrada dissabte 1 d'abril a Amposta, va aprovar el pla de treball per incidir en l'educació en aquestes comarques. Maria José Forcada Calvet ha estat escollida nova presidenta de la federació al territori. 
 
Una quinzena d'AMPA d'escoles públiques de les Terres de l'Ebre es van aplegar dissabte a l'Escola Mestre Agustí Barberà d'Amposta.per celebrar l'Assemblea territorial de la FaPaC. La trobada, que se celebra anualment, va servir perquè les AMPA es coneguessin i va fer possible que les famílies poguessin compartir les seves inquietuds i preocupacions amb d'altres mares i pares. En aquest marc es van posar a debat els principals temes de l'actualitat educativa per tal d'analitzar els reptes educatius que tenen els centres educatius de les comarques d'aquest territori.
 
Durant l'Assemblea es va aprovar la memòria d'activitats del curs passat i també el Pla de Treball del 2017 que passa per prioritzar l'escola inclusiva i el reconeixement i defensa de les necessitats educatives especials.
 
 
 
Durant la trobada es van escollir els membres que, d'ara endavant, formaran part de la nova junta de la FaPaC a les Terres de l'Ebre:
  • Toni Pons Albalat, de l'AMPA Escola Ferreries, de Tortosa (Baix Ebre)
  • Pedro Cabanes Altadill, de l'AMPA Escola Cinta Curto, de Tortosa (Baix Ebre)
  • Francesc Xavier Solé Borràs de l'AMPA Escola El Diví Mestre, de Vilalba dels Arcs (Terra Alta)
  • Rosana Mateu Cubedo, de l'AMPA Escola Sant Miquel, d'Ascó (Ribera d’Ebre)
  • Begonya Garcia Barco, de l'AMPA Escola Sant Agustí, de Riba-Roja d’Ebre (Ribera d’Ebre)
  • Maria José Forcada Calvet, de l'AMPA Escola Consol Ferré, d'Amposta (Montsià)
  • Oti Martínez Gálvez, de l'AMPA Escola Sant Jaume, de Sant Jaume d’Enveja (Montsià)

 

 
Maria José Forcada Calvet, mare de dos fills i membre de l'AMPA de l'escola Consol Ferré d'Amposta, ha estat escollida presidenta de la FaPaC a les Terres de l'Ebre Des del seu nou càrrec, la nova presidenta ha destacat com a prioritats de la nova junta continuar fent xarxa amb les AMPA del territori per enfortir el treball de les associacions de mares i pares i incidir en l'educació, tenint en compte en tot moment les característiques de cada comarca. A més, la lluita per una escola pública inclusiva serà un altre dels eixos d'actuació per tal que es vegin reconegudes les necessitats educatives especials de l'alumnat. així com garantir realment la igualtat d'oportunitats en l'ensenyament.
 
La FaPaC agraeix especialment la col·laboració de la directora de l'escola Mestre Agustí Barberà d'Amposta, Vicky Pons, així com de la seva AMPA, i també l'assistència a la trobada de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomás.
 
 
 
 
RECULL DE PREMSA
 
 
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats