FAPAC

La FaPaC signa un conveni amb el CRUC per dinamitzar l'àmbit rural

La FaPaC i el CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) han iniciat una col·laboració amb l'objectiu comú de dinamitzar projectes en l'àmbit rural per tal que infants i joves gaudeixin d'una oferta d'activitats al seu territori.
 
Ambdues entitats han signat un conveni per treballar de forma conjunta i coordinada per tal de desenvolupar projectes en pobles rurals de manera que els nens i nenes i adolescents que hi viuen puguin disposar d'una oferta més àmplia d'activitats i iniciatives. L'objectiu és promoure els centres rurals d'activitats com a eix vertebrador del territori.
 
Fruit d'aquest acord es mantindran reunions periòdiques entre tècnics territorials i voluntaris de la FaPaC i tècnics del CRUC, per tal de compartir informacions i dissenyar accions conjuntes.
 
CRUC és una entitat sense afany de lucre, social i educativa que treballa pel desenvolupament del món rural a Catalunya i amb programes europeus i internacionals. 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats