FAPAC

Aprovada moció del MUCE a Girona per a un nou institut

El MUCE a Girona vetllarà perquè l'Ajuntament compleixi els compromisos de la moció aprovada pel ple de dilluns, 14 de novembre, per construir un nou institut a la ciutat. La comunitat educativa comparteix la necessitat d'aquest nou edifici.
 
Comunicat de premsa
 
El MUCE a Girona vetllarà perquè l'Ajuntament de Girona compleixi els compromisos de la moció aprovada pel ple per construir un nou institut a la ciutat
 
  • La FaPaC expressa la seva satisfacció pel pas endavant que suposa l'aprovació d'aquesta moció. 
 
Girona, 15 de novembre de 2016
 
El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a Girona vol expressar la seva satisfacció després que l'Ajuntament de Girona hagi aprovat ahir al ple de dilluns, 14 de novembre, la moció que va registrar el passat 10 d'octubre, per demanar la creació d'un nou institut a la ciutat. 
 
Aquesta va ser la primera de les accions portades a terme pel MUCE a Girona el mateix dia que va anunciar públicament la seva reactivació a les comarques gironines. Al MUCE hi estan representades les famílies amb FaPaC, els mestres i professors amb CCOO i USTEC, els estudiants amb SEPC, i els moviments educatius amb el MRP.
 
Des del MUCE es farà un seguiment detallat per tal que el consistori compleixi els compromisos derivats de l'aprovació d'aquesta moció i, en aquest sentit, vetllarà perquè en la preinscripció del mes de març de 2017 realment hi hagi oferta de places en el nou institut.
 
La creació d'un nou institut és una demanda compartida per tota la comunitat educativa davant la massificació a les aules de secundària i l'augment dels nombre d'alumnes. Des del MUCE es defensa la millora de la qualitat educativa que passa, necessàriament, per un augment dels recursos públics actuals.
 
Per la seva part, la FaPaC anuncia el seu compromís de continuar treballant en aquesta línia perquè es garanteixi la qualitat educativa i la igualtat d'oportunitats en l'ensenyament als centres educatius gironins.
 
RECULL PREMSA:

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats