FAPAC

Recurs presentat i petició a Change.org contra l'Acord Marc

L'ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura) ha presentat davant dels tribunals de contractació de la Generalitat un recurs per impugnar l’Acord Marc de serveis de menjador que afecta els centres educatius i les AMPA del Maresme i el Vallès Oriental.
 
 
Des dels serveis jurídics de la FaPaC hem col·laborat estretament amb els serveis jurídics d’ACELLEC en l’argumentació d’aquesta impugnació. Estarem molt atents a la resposta a aquest recurs i us mantindrem informades sobre les novetats.
 
També volem informar-vos que, paral·lelament, des de la FaPaC hem posat en coneixement del Síndic de Greuges que l’aprovació d’aquest Acord Marc que afecta els centres educatius dlel Maresme i el Valles Oriental, així com l’eventual publicació d’altres acords similars en altres territoris, afecta greument el dret de participació dels pares i mares de l’alumnat i de la comunitat educativa en general en la gestió d’un servei bàsic que també té un component educatiu innegable com és el servei de menjador.
 
Més informació sobre l'Acord Marc de serveis menjador:
 
 
 
ENTRE TOTS EL PODEM TOMBAR!
 
Entre les diverses accions de mobilització i de rebuig a aquest Acord Marc que impulsem, hem publicat una petició a la plataforma Change.org per recollir signatures de suport popular a la petició d’anul·lació d’aquesta mesura. Us convidem a participar-hi i a fer córrer aquesta proposta:
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats