FAPAC

EU Xarxa Clau: presentació del projecte a Europa

El Projecte europeu de la FaPaC EU Xarxa Clau: famílies per a l'èxit educatiu ha estat presentat en dues conferències internacionals de renom sobre educació, celebrades a Hongria i Noruega, amb la participació d'investigadors d'arreu del món.

Les principals característiques del projecte europeu EU Xarxa Clau: Famílies per a l'èxit educatiu, que impulsa la FaPaC en el marc del Programa ERASMUS+ van ser presentades en la Conferència Europea de Recerca Educativa (ECER 2015) "L'educació i la transició - Contribucions de la Recerca Educativa". La trobada, organitzada per l'European Educational Research Association (EERA) a Budapest (Hongria), entre el 7 i 11 de setembre de 2015, va aplegar més de 2.500 investigadors de tot el món i va ser seu de la reunió de coordinació anual de la World Educational Research Association-WERA.

L'encarregada de fer la presentació va ser la Dra. Raquel-Amaya Martínez-González (Universitat d'Oviedo), un dels socis del projecte, que va participar en el marc del simposi "Criança positiva: Avaluació i Programes", un tema cabdal que s'inclou en el curs de formació que el projecte EU Xarxa Clau està construint per tal de millorar l'èxit educatiu a nivell europeu. El simposi s'emmarcava a la Xarxa 14 "Comunitats, Famílies i Escolarització" de la Recerca Educativa de la EERA.

Més informació sobre la Conferència Europea de Recerca Educativa

A finals del mes d'agost, el projecte EU Xarxa Clau va donar pas important en la seva difusió, ja que es va presentar a Tromso (Noruega) on va tenir lloc la X Conferència European Research Network About Parents in Education que, en aquesta ocasió, girava entorn el tema "Escoles, famílies i comunitats - Construcció de nous futurs a través de la recerca i la innovació". Hi van assistir investigadors de més de vint països de tot el món així com la presidenta de l'EPA-Associació de Pares Europeus (European Parents Association), Eszter Salamon, també sòcia del Projecte EU Xarxa Clau.

En el marc del simposi "Prevenció de l'abandonament escolar: factors que influeixen i implicacions per a les aliances estratègiques", la Dra. Raquel-Amaya Martínez-González (Universitat d'Oviedo) va compartir amb els assistents les principals línies estratègiques del projecte.

Per a més informació sobre la Conferència European Research Network About Parents in Education

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats