FAPAC

Compareixença al Parlament per la Renda Garantida de Ciutadania

El president de FaPaC, Àlex Castillo, va comparèixer el 18 de novembre a la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament per donar suport a la iniciativa legislativa popular de la Renda Garantida de Ciutadania. 

 
En la seva intervenció, el president de FaPaC va alertar sobre els efectes negatius derivats de la pobresa infantil, ja que impacta de manera rotunda en el sistema educatiu. En aquest sentit i malgrat existir el Pacte de la Infància i el Pacte per a la Pobresa, Castillo va insistir en què calen polítiques contundents per lluitar-hi i va recordar que la Renda Garantida de Ciutadania és la millor proposta per solucionar la problemàtica actual generada per la pobresa infantil. 
 
El president de la federació va destacar que aquesta ILP és necessària perquè dóna dignitat a totes aquelles persones que l'han perdut per la situació dramàtica que estem vivint.
"Si volem una societat més justa necessitem que les persones tinguin autoestima i dignitat", va assenyalar.
 
Castillo va tancar la seva intervenció afirmant que "la Renda Garantida de Ciutadania és pura inversió en futur i el Parlament té l'oportunitat d'aprovar per consens una necessitat global de tota la societat. Si volem una societat cohesionada i justa necessitem el suport de l'herari públic".
 
En la Comissió també van intervenir representants de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i de l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya. 
 
Podeu veure la intervenció completa seguint l'enllaç al Canal Parlament (del minut 17:43:34 a 17:53:49)
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats