FAPAC

Compartiu les vostres accions: Setmana reivindicativa 22-28 abril

SETMANA DE MOBILITZACIONS PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA

del 22 al 28 d’abril de 2013

Us animem a totes les AMPA a participar en aquesta setmana de lluita per rebutjar les retallades en educació i la futura llei LOMCE. Organitzeu un Sant Jordi reivindicatiu, assemblees, tancades a les escoles, cassolades, debats, xerrades,...qualsevol acte per defensar l'educació pública. COMPARTIU LES VOSTRES IMATGES I ACCIONS REIVINDICATIVES:

 

1. AL BLOG DEL MUCE (http://setmanagroga.blogspot.com):

  • Envia correu electrònic a: mucecatalunya.foto@blogger.com

  • Poseu a l’assumpte del correu:  Localitat i centre, i un detall de l’acció (per exemple "Sant Cugat (Escola Llibertat): Sant Jordi reivindicatiu")

  • Adjunteu totes les imatges o enllaços a imatges que tingueu penjades al vostre blog, i una breu descripció de l’activitat, al cos del missatge.

Al cap d'una estona, podreu veure-les penjades al blog del MUCE. 

 

2. A les XARXES SOCIALS:

  • Durant tota la setmana de lluita: Usem el hashtag: #SetmanaGroga quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les activitats, xerrades, comentaris, vivències de la #SetmanaGroga setmana de lluita a Twitter.

  • 23 d'abril, Diada reivindicativa de Sant Jordi: Usem el hashtag: #SantJordi quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les nostres vivències de la diada a Twitter.

  • 25 d’abril, Diada de les tancades: Usem el hashtag: #25ATancades quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les tancades a Twitter.
  • 28 d’abril, manifestació a Barcelona: Usem el hashtag: #28AEducació quan fem fotografies a Instagram o per indicar que ens agrada veure-ho a Facebook o bé compartint les tancades a Twitter.

 

3. MATERIAL DIFUSIÓ:

cartell general FaPaC (pdf) 

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats