FAPAC

Recollida de signatures en defensa de les escoles bressol municipals

La Plataforma03BCN ha engegat una recollida de signatures amb l'objectiu de presentar la primera Iniciativa Ciutadana a l'Ajuntament de Barcelona "Defensem el 0-3" per promoure l'aprovació d'una ordenança municipal en defensa del model d'escoles bressol municipal.

Us animem a què signeu en el punts de recollida per donar suport a aquesta iniciativa. El futur de les bressols depèn de tots i totes!

* Descarregueu-vos: documentació i full de signatures.

La Plataforma, de la qual n'és membre la FaPaC, considera que les escoles bressol municipals són un patrimoni de la ciutat. Estan cohesionades per un model que s’ha anat consolidant amb la implicació, els esforços i l’experiència de tota la comunitat educativa i amb la complicitat de molts agents socials.

Existeix un trencament entre el model d’escola bressol construït, necessari per acomplir la seva missió educadora, i les actuals condicions econòmiques i organitzatives que l’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona ha imposat i que està generant grans dificultats.

Instem a l’equip de govern a retornar les condicions anteriors al canvi de model actual, com a primer pas, i a seguir defensant l'escola bressol pública i de qualitat.  

Consulta al bloc tota la informació actualitzada i els punts de recollida de signatures.

Entre totes i tots seguirem construint l’escola bressol pública i de qualitat!

Més informació:

http://plataforma03bcn.blogspot.com/

@Plataforma03 a Twitter

Feu córrer el hashtag: #defensemel03

 

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats