FAPAC

Participa en grup de treball per millorar la nostra participació!

Si ets un pare o mare nouvingut i formes part de la teva AMPA des de fa uns anys, participa en el grup de treball que estem organitzant per dissenyar noves estratègies de participació.

En el marc del projecte “Tothom a l'AMPA”, que compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família, la FaPaC vol engegar un grup de treball amb pares i mares que s'hagin instal·lat durant els darrers anys a Catalunya. L'objectiu és conèixer quina ha estat la vostra motivació, què us va fer entrar a l'AMPA i com han estat les vostres experiències al llarg d'aquest temps.

La vostra història és molt valuosa i pot servir d'exemple per a altres famílies. Volem posar en comú i compartir totes les experiències per tal de  dissenyar noves estratègies que ajudin a incrementar la participació de totes les famílies en la dinàmica de l'AMPA, sigui quin sigui el seu origen.

VOLS SER MEMBRE D'AQUEST GRUP DE TREBALL?

Els pares i mares que en vulgueu formar-hi part, treballarem i reflexionarem conjuntament sobre la participació de les famílies a les AMPA com a via per incidir en l'educació dels fills.

Explica'ns la teva experiència:

Què ha significat per a tu implicar-te a la teva AMPA?

Què ha representat per a tu i els teus fills que participessis a l'AMPA?

El Pla de treball previst es formalitzar el grup abans del desembre de 2012 i a partir del gener establir un calendari de reunions per començar a treballar!

 

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES:

> Envia'ns un mail a suportassociatiu@fapac.cat  (indicant el teu nom, AMPA, mail i telèfon). Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Us hi esperem!

La vostra col·laboració és molt important per continuar millorant la nostra participació en l'educació!

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats