FAPAC

L'Assemblea General aprova Manifest en defensa de l'escola pública

Durant l'Assemblea General, celebrada el 24 de març a Girona, es van  aprovar els eixos de treball del 2012 i un Manifest en defensa de l'escola pública

AMPA d'arreu de Catalunya van participar en l'Assemblea General on van tenir l'oportunitat de relacionar-se, intercanviar inquietuds i compartir experiències. En aquest espai, les AMPA van debatran sobre els principals temes de l'actualitat educativa que els afecten com és la gestió del menjador. Les famílies van denunciar la manca de beques suficients, i la retallada que han patit totes les associacions en els ajuts als serveis que ofereixen, fet que ha perjudicat notablement la seva tasca. En aquest sentit, les AMPA van exposar els seus casos i van valorar les afectacions de les retallades en el funcionament dels seus centres educatius.

D'altra banda, durant l'Assemblea es va denunciar públicament el greuge que suposa l'anul·lació de la Iniciativa Legislativa Popular “Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català” per part del Parlament de Catalunya en un moment en el qual els 300 fedataris i centenars de voluntaris continuen immersos en la recollida de signatures arreu del territori.

La trobada també va servir per aprovar els eixos de treball de cara a aquest curs així com la renovació de la Junta General. Finalment, l'Assemblea General també va aprovar un Manifest en defensa de l'escola pública.

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats